Dil İkonları
ENSQ
Udhëzime Blerjeje për Furrat e Inkorporuara
  • Gjëja e parë që duhet të kontrollohet gjatë blerjes përfshin izolimin e mirë të nxehtësisë dhe elektricitetit në furrë. Ndarësja e sobës dhe furrës duhet të jenë të lehta për t'u fshirë për të siguruar higjienën e duhur. Një zonë gatimi me smalt dhe e lëmuar është avantazh për pastrim higjienik.

  • Nëse dëshironi të kontrolloni gatimin pa e hapur derën e sobës, mund të parapëlqeni produktet me derë xhami. Produktet me derë xhami ofrojnë përparësi në pastrimin higjienik dhe parandalojnë humbje të panevojshme të nxehtësisë kur kontrollojmë gjellët për të cilat nuk është e nevojshme që të hapim derën.

  • Nëse për ju është i rëndësishëm përdorimi i lehtë, aksesorët e ndryshëm, raftet teleskopike dhe këmbët e rregullueshme do të jenë një përparësi për lehtësinë në përdorim.

  • Nëse kërkoni një furrë që ju lejon kontroll të lehtë të nxehtësisë, mund të parapëlqeni furrat elektrike. Megjithatë, duhet të konsideroni klasifikimin e energjisë kur doni të blini një furrë. Parapëlqimi i një klasi energjie A do ta mbajë konsumin mesatar të energjisë afërsisht 0.62 kWh.