Dil İkonları
ENSQ
Udhëzime Blerjeje për Enëlarëset
 • Fillimisht, duhet të përcaktoni kapacitetin dhe numrin e programeve në bazë të nevojave tuaja. Për shembull, kapacitetet e vogla dhe më pak programe nuk do të jenë një zgjidhje ekonomike për një familje të madhe.

 • Duhet të merren në konsideratë klasifikimet e energjisë dhe konsumi i ujit. Ndërsa larja me dorë për një familje me katër persona kërkon 100 litra konsum të ujit, e njëjta sasi e enëve mund të pastrohet në makineri duke konsumuar 10 herë më pak ujë. Mund të kontrolloni modelet me konsum uji prej 6 litrash dhe konsum të energjisë A-30%.

 • Jo vetëm konsumi i energjisë por edhe performanca A apo më e lartë për larjen dhe tharjen është e rëndësishme për higjienën dhe ekonominë.

 • Për të mbajtur një mjedis të qetë dhe të paqtë në shtëpinë tuaj, ju rekomandojmë modelet me nivele të ulëta të zhurmës.

 • Shportat e rregullueshme dhe raftet që palosen për nevoja të ndryshme kanë plot avantazhe për të siguruar lehtësi në përdorim.

 • Enëlarësja juaj duhet të ketë me siguri tregues ndihmës të kripës dhe shpëlarjes.

 • Nëse do të përdorni një detergjent me tabletë, enëlarëset me funksionin e Detergjentit me Tabletë ndihmojnë performancën e larjes dhe tharjes.

 • Të përzgjidhet për sigurinë tuaj, Sistemi i Sigurisë për Tejmbushjen e ndalon automatikisht marrjen e ujit në rastin e rrjedhjes dhe e eliminon rrezikun e tejmbushjes.

 • Në modelet elektronike me një tregues dixhital, është i mundur programimi i kohës; mund të përzgjidhni kohën në të cilën do të lahen enët tuaja dhe mund të ndiqni me lehtësi fazat e larjes dhe kohën e mbetur.

 • Në modelet e larjes me avull, tiganët dhe tenxheret shumë të ndotura janë shumë më të lehta për t'u pastruar.

 • Funksioni i Mini Larjes siguron larje ekonomike pa e ngarkuar plotësisht makinerinë tuaj.

 • Funksioni me Çelës të Vetëm përcakton dhe nis automatikisht programin e nevojshëm për kushtet e përdorimit.

 • Me enëlarëset Beko, mund të përzgjidhni programin më të përshtatshëm midis opsioneve "Mini Larja, Eco, Shpejt, Delikatet, Intensive dhe Mikse" sipas nevojave tuaja.

 • Për ta përshtatur me pajisjet e tjera elektroshtëpiake mund të parapëlqeni ngjyra të ndryshme të tilla si e bardha, grija dhe inoksi.