Dil İkonları
ENSQ
ProSmart

Me heroin tuaj te fshehur,
garancia zgjatë 10 vite

  • 50% me shume kursim energjie
  • 3x me shumë qetësi

Teknologjia ProSmart Inverter Motor

Me heroin tuaj të fshehtë, garancia zgjat 10 vjet. ProSmart Inverter Motor Technologjia siguron rritjen e efikasitetit dhe besueshmërisë duke konsumuar më pak energjin dërsa zgjat jetën e makinës. Patentuar ne menyre unike për zbulimin e çekuilibruar të ngarkesës dhe kombinim i mocioneve të ndryshme të larjes do të japë një përvojë superiore të larjes.