Dil İkonları
ENSQ
Pajisjet e Vogla Shtëpiake

Zgjedhje të Zgjuara për Jetën Tuaj Nga Pajisjet e Vogla Shtëpiake Beko

Pajisjet e vogla shtëpiake Beko paraqesin Zgjedhje të zgjuara me karakteristikat e tyre me të mira

Pajisjet e vogla shtëpiake ergonomike dhe teknologjike të projektuara për ju, i përmbushin lehtësisht nejovat tuaja më të mëdha me gjëra të vogla, pa ju lodhur. Prandaj ju ndihmojnë që të keni kohë për të dashurit tuaj.

Multi-funksion

Pajsijet e vogla shtëpiake ju kursejnë kohë dhe hapësirë me mbledhjen e më shumë se një funksioni në të njëjtin produkt.

Filtrim Efektiv

Fshesat me korrent Beko ofrojnë pastrim efektiv me lehtësinë e teknologjive të shumëfishta të filtrimit progresiv të motorit dhe thithjes.

Drejtimi i Kontrollit

Fshesat me korrent Beko e bëjnë thithjen të lehtë dhe më komode me karakteristikën e drejtimit të kontrollit.

Përdorimi Pa Tel

Ngrohësit e ujit dhe makineritë e çajit ofrojnë lëvizje të lirë me përdorimin pa tel dhe praktik, nuk e kufizojnë gëzimin për kohën e çajit në kuzhinë, ju ndihmojnë që ta shijoni kohën e çajit kudo nëpër shtëpi.

Hapje e Madhe për Ushqimin

Frutat e ngurta futen lehtësisht në shtydhëset e frutave të ngurta Beko nëpërmjet hapjes së madhe të ushqyesit duke ju dhuruar ju dhe familjes tuaj shije të pasura me vitamina.

Sistemi me Dopio-Ngrohje

Makineritë e çajit Beko e mbajnë të ngrohtë çajin tuaj dhe e zgjasin kënaqësinë e kohës tuaj të çajit me sistemin e tyre me dopio-ngrohje.

Fikja Automatike

Hekurat Beko mendojnë për sigurinë tuaj aq sa edhe ju. Mund të rrini gjithmonë të qetë sepse hekuri fiket vetë në rast se harroni ta hiqni nga priza.

Sistemi i Kyçjes së Sigurisë

Produktet Beko për përgatitjen e ushqimit dhe pijeve ju ruajnë ju dhe fëmijët tuaj nga rreziku me sistemet e tyre të kyçjes së sigurisë.

Karakteristika e Jonit

Pajisjet për tharjen dhe drejtimin e flokëve Beko thajnë dhe u japin formë flokut tuaj pa elektrizim me karakteristikën e teknologjisë së jonit.