Dil İkonları
ENSQ
Neo Frost Teknologjia

Mbajeni atë të freskët
dhe i freskët me
NeoFrost Teknologji

Neo Frost Teknologjia

Beko NeoFrost Teknologjia mban lagështinë në nivelin optimal (deri në 90%) në frigorifer për freski të gjatë. Përveç kësaj, sistemet e pavarura ftohëse, të parandalojnë transferimin e aromës në mes rafteve dhe mban cilësinë e ajrit brenda në nivele maksimale.

Gjenerata e No Frost Teknologjisë, NeoFrost arrin qëndrueshmeri më të lartë dhe më të shpejtë të ftohjes si në frigorifer dhe pjesën e  ngrirjes në një nivel + efiçiencës së energjisë. Kështu, fruta dhe perime  qëndrojnë të freskëta në frigorifer, sikur  nga terreni.