Dil İkonları
ENSQ
Higjienë edhe në 20°C Program

Rezultate higjenike dhe
në temperatura te ulta

Higjienë edhe në 20°C Program

Nëse ju kujdeseni për higjienë dhe pastrim, ne kemi lajme të mira. Me Cool Higjienë Programi 20 ®C e makinave Beko Rrobalarëse , ju do merrni rezultatet higjienike edhe në 20 ° C temperaturë. Me këtë teknologji, rrobat tuaja do duken të reja. Alergjen dhe bakteret do zhduken me CoolHygiene 20 ®C Programi është miratuar nga Instituti VDE dhe LGA. Përveç kësaj, ky tipar inovative ofron 70% më shumë kursimit të energjisë.