Dil İkonları
ENSQ
Çmime të fituara

Qindrave të çmimeve të mëparshme që ne kishim, i shtuam çmimet e reja nga institucionet dhe konkurset më të rëndësishme botërore në vitin 2010.


Cilin? revista ", çmimi Blerja më e Mirë" për frigoriferin me 4 dyer Beko dhe 2 makina larëse.


Çmimet për teknologjinë dhe projektimin e Total 6 “Plus X” për frigoriferin Beko, furrën e inkorporuar, sirtarin ngrohës, makinat larëse dhe 2 enëlarëse.


Çmimi "Projektim i Mirë" për TV Beko LED


Çmimi "Red Dot-Honourable Mention" për TV Beko LED.


Beko-s së Rusisë ju dha çmimi si "Kompania më e Mirë për Produktet për Kursimin e Energjisë" në Rusi.


Çmimi "Furnizuesi i Vitit të Pajisjeve Elektroshtëpike" i dhuruar nga Euronics dhe Currys (DSG) në Britaninë e Madhe.


E para dhe e vetmja kompani e pajisjeve elektroshtëpiake që i është dhënë çmimi për procesin më efiçent të prodhimit, p.sh., "Certifikata e Artë" me tetë fabrikat e saj të prodhimit që respektojnë mjedisin.


Finaliste në kategorinë e Menaxhimit të "Çmimeve të Mjedisit të BE" të dhëna nga Komisioni Evropian.


Për herë të parë në industrinë e pajisjeve elektroshtëpiake në të gjithë botën, "Çmimi Special TPM" për Fabrikën e Frigoriferit Eskişehir nga IJMF (Instituti Japonez i Mirëmbajtjes së Fabrikës" duke ndjekur "Çmimin e Përsosmërisë.


"Kompania me Mallrat e Qëndrushme më të Mira" dhe çmimi për kompaninë që është rritur më shpejt në industrinë e saj për Beko-n e Britanisë së Madhe nga Portofoli Plimsoll.


Çmimi i 9-të i Teknologjisë TÜBİTAK në kategorinë e Produktit në Shkallë të Madhe.