Dil İkonları
Basketboll

Sport: Një mënyrë për të ndërtuar emocionet dhe sinergji në mes të njerëzve


2014 FIBA Basketboll Kupa e Botës në Spanjë

E riemeruar FIBA Basketboll Kupa e Botës do të zhvillohet në 6 qytete spanjolle nga 30 gusht - 14 shtator 2014 me finalen duke u mbajtur në Barcelonë dhe Madrid. Beko është përsëri Partneri krenar i ngjarjes më të madhe të FIBA. Nikoqiri do jetë Spanja do të jetë ndër pretendentët e shumtë që do të sfidojnë mbajtësit-titullit SHBA për Kupën Naismith.Euro Basket 2013

Eurobasket Sllovenia 2013 ngjarja më e rëndësishme e basketbollit të vitit në Evropë, u mbajt në 4 qytete të Sllovenisë me Beko si Sponsor edhe një herë.


Euro Basket Lituania 2013


Eurobasket 2011 u organizua në 6 qytete në Lituani me Beko, si Sponsor I turneut.


2010 FIBA Kupa Boterore e Basketbollit

Si "Sponsori Prezentues", Beko me krenari prezantoi gjithë emocionet e 2010 FIBA Basketboll Kampionatin Botëror në botë. Një nga sportet më të mëdha në historinë e Turqisë, kampionati u luajt në 4 qytete të ndryshme si yjet e rinj të SHBA-së në basketboll ku mundi nikoqirin Turqi në ndeshjen finale.


2010 FIBA Kupa Boterore e Basketbollit Aziastike

Beko ndërmori sponsorizimin kryesor të FIBA-s Kampionatit Aziatik të Basketbollit të mbajtur në Kinë në vitin 2009.


EuroBasekt Polonia 2009

Beko u bë sponsor kryesor I FIBA-s Kampionatit Evropian të Basketbollit të mbajtur në Poloni në vitin 2009