Dil İkonları
Ankastre Elektrikli Ocak Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? MY
  • Nëse po përdorni për herë të parë një sobë elektrike dhe i kushtoni vëmendje sigurisë, mund të parapëlqeni një produkt me karakteristikat e treguesit të nxehtësisë, sistemit të kyçjes për fëmijët, fikje automatike në rastin e tejmbushjes etj. Këto karakteristika do t'ju ndihmojnë që të parandaloni incidentet pas gatimit meqë sobat elektrike duan më shumë kohë për ngrohjen dhe ftohjen sesa sobat me gaz.

  • Nëse kërkoni një sobë që t'i përshtatet zakoneve tuaja të përdorimit, mund të parapëlqeni një nga modelet me kontroll ballor apo anësor.