Dil İkonları
Udhezime Blerjeje per Pajisjet e Vogla Shtepiake

Tharësja e Flokëve

 • Për tharje më të shpejtë dhe temperatura më të larta, mund të zgjidhni tharëse me fuqi më të madhe pune dhe karakteristikën e fryrjes Turbo.

 • Nëse dëshironi ta parandaloni elektricitetin statik dhe flokët që duken kaçurrela, tharëset me karakteristikën e jonit ju përshtaten.

 • Veçanërisht pas drejtimit, për ta mbrojtur formën e flokëve tuaja nga ftohja e papritur, mund të zgjidhni një tharëse me karakteristikën e fryrjes me të ftohtë.

 • Nëse kërkoni një tharëse flokësh të lehtë për t'u mbajtur për udhëtime, produktet që palosen me një dorezë të fiksuar do të jenë një zgjedhje me përparësi.

 • Nëse dëshironi një tharëse flokësh që të punojë me tension që varion në vende të ndryshme, mund të zgjidhni produktet me tension të dyfishtë në modelet e llojit për udhëtime.

 • Nëse kërkoni një tharëse flokësh e cila nuk shkakton maja dyfishe dhe siguron një formëzim të lehtë dhe efektiv nëpërmjet shpërndarjes së njëjtë të nxehtësisë, sigurohuni që rrjetat në daljen e ajrit të nxehtë të jenë të veshura me qeramikë, pjesë argjendi apo tormalinë. Ndërsa qeramika siguron shpërndarje të njëjtë të nxehtësisë, pjesët e argjendit parandalojnë krijimin e baktereve dhe tormalina lëshon jonet për t'i dhënë një ndriçim të shkëlqyer flokëve.

Krëhërat e Tharjes së Flokëve

 • Nëse shpejtësia është e rëndësishme për tharjen, sigurohuni që fuqia e punës së pajisjes tuaj të jetë e lartë.

 • Në varësi të zakoneve tuaja në përdorim mund të zgjidhni produkte me krëhër plastik ose prej teli. Në terma të përdorimit, nuk ka ndryshime midis këtyre dy llojeve të krëhërave.

 • Nëse kërkoni një tharëse flokësh e cila nuk shkakton maja dyfishe dhe siguron një formëzim të lehtë dhe efektiv nëpërmjet shpërndarjes së njëjtë të nxehtësisë, sigurohuni që pjesa e poshtme e qimeve të jetë e veshur me qeramikë, pjesë argjendi apo tormalinë. Ndërsa qeramika siguron shpërndarje të njëjtë të nxehtësisë, pjesët e argjendit parandalojnë krijimin e baktereve dhe tormalina lëshon jonet për t'i dhënë një ndriçim të shkëlqyer flokëve.

 • Nëse dëshironi të kontrolloni fluksin e ajrit dhe nxehtësinë e pajisjes tuaj, mund të zgjidhni një tharëse me përcaktime të shpejtësisë/nxehtësisë.

Drejtuesit e Flokëve

 • Nëse kërkoni pajisje që nuk shkaktojnë maja dyfishe dhe sigurojnë formëzim të lehtë dhe efektiv nëpërmjet shpërndarjes së njëjtë të nxehtësisë, sigurohuni që materiali i pllakave të jetë i veshur me qeramikë, pjesë argjendi apo tormalinë. Ndërsa qeramika siguron shpërndarje të njëjtë të nxehtësisë, pjesët e argjendit parandalojnë krijimin e baktereve dhe tormalina lëshon jonet për t'i dhënë një ndriçim të shkëlqyer flokëve.

 • Nëse kërkoni një pajisje e cila rregullohet për të gjitha llojet e flokëve, p.sh. që mund ta përdorni në temperatura më të ulëta për flokun e rrallë dhe temperatura më të larta për flokun e dendur dhe kaçurrel, duhet të kushtoni vëmendje që temperatura e pllakave të mund të vendoset siç duhet.

 • Kur ka një distancë midis prizës në mur dhe pasqyrës tuaj, një kabëll rrethor 3 metra do t'ju ofrojë lehtësi në përdorim dhe manovrim.

Shufrat për Kaçurrela

 • Për të formëzuar kaçurrela më të vogla apo onde më të mëdha, merrni në konsideratë diametrin e shufrës kur përzgjidhni pajisjen tuaj.

 • Nëse dëshironi ta vendosni vetë temperaturën e shufrës, mund të zgjidhni produkte me ekran LCD dhe butona përcaktimi për temperaturën përveç produkteve që punojnë me një temperaturë konstante vetëm me një buton ndez/fik.

 • Nëse kërkoni një shufër për kaçurrela me një gamë të gjerë dhe të modifikueshme, mund të parapëlqeni produktet me aksesorë dhe shufra me madhësi të ndryshme.