Dil İkonları
Mikrodalga Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? MY
  • Nëse kërkoni  një produkt me karakteristikën e gatimit dhe gjithashtu edhe për ngrohje dhe shkrirje, mund të parapëlqeni një produkt me karakteristikën si të mikrovalës ashtu edhe skarës.

  • Nëse keni një familje të madhe dhe konsumoni shumë ushqim, mund të përzgjidhni një mikrovalë me volum të brendshëm të madh.