Dil İkonları
Ankastre Mikrodalga Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? MY
  • Nëse kërkoni  një produkt me karakteristika gatimi dhe gjithashtu edhe për ngrohje dhe shkrirje, mund të parapëlqeni një produkt me karakteristikat si të mikrovalës ashtu edhe skarës.

  • Nëse keni një familje të madhe dhe konsumoni shumë ushqim, mund të përzgjidhni një mikrovalë me volum të brendshëm të madh.