Dil İkonları
ENSQ
Udhezime Blerjeje per Frigoriferet
 • Nëse nuk doni që frigoriferi juaj të zërë brymë, mund të zgjidhni modelet Pa Brymë.

 • Nëse konsumoni shpesh ushqim të ngrirë, mund të zgjidhni frigoriferët combo me kapacitet të brendshëm më të madh.

 • Nëse keni një familje që konsumon kryesisht perime të freskëta dhe fruta, mund të zgjidhni modelet Pa Brymë 75cm ose më të gjerë.

 • Nëse konsumoni sasi të mëdha të ujit të ftohtë, mund të kontrolloni për modele me depozitë uji.

 • Nëse konsumoni sasi të mëdha të akullit, modelet me prodhim automatik të akullit janë tamam për ju.

 • Nëse konsumoni sasi të mëdha të frutave dhe perimeve të freskëta, mund të zgjidhni modelet me kuti të perimeve me kontroll të lagështisë.

 • Nëse doni t'i ruani për më gjatë frutat dhe perimet, mund të zgjidhni modelet me kuti të perimeve me kontroll të lagështisë me qëllim që të siguroni freski për periudha më të gjata.

 • Nëse dëshironi të ruani ushqime për një kohë më të gjatë në ngrirës, ngrirësit e thellë janë tamam për ju.

 • Nëse efiçenca e energjisë është e rëndësishme për ju, mund të zgjidhni nga modelet A++ ose A+. Frigoriferët me klas energjie A+ janë 20% më efiçentë se klasi A-; dhe frigoriferët me klas energjie A++ janë të paktën 40% më efiçentë se klasi A-.

 • Nëse dëshironi t'i vendosni lehtësisht temperaturat në ndarëset e frigoriferit dhe ngrirësit, mund të zgjidhni modele me tregues elektronikë.

 • Nëse ruani për një kohë të gjatë produkte të parapërgatitura si djathi apo salsiçet ne ndarësen e frigoriferit, ju lutemi kontrolloni modelet me ndarëse zero gradë.

 • Për të shmangur erërat e këqija, mund të zgjidhni modele me filtra për erërat.

 • Për të siguruar përdorim më higjienik, mund të zgjidhni modele me veshje të brendshme antibakteriale, vulosje dhe dorezë.

 • Nëse dëshironi ta ruani të freskët për më gjatë ushqimin, mund të zgjidhni modelet me Dritë Blu.