Dil İkonları
Keshilla per Aspiratoret dhe Tymthitheset e Inkorporuara
 • 1KËSHILLA PËR PËRDORIMIN E TYMTHITHËSEVE DHE ASPIRATORËVE TË INKORPORUAR:
  • Nëse është i lidhur me një oxhak, ajri i filtruar del jashtë nëpërmjet oxhakut. Kur përdorim një filtër karboni, nuk është i nevojshëm oxhaku; ajri i filtruar pastrohet dhe rikthehet në dhomë.
  • Në varësi të shpeshtësisë dhe zakoneve në përdorim, është e rëndësishme që filtrat të zëvendësohen në kohën e duhur.
  • Mos lejoni flakë të larta nën tymthithësen tuaj. Në të kundërt, grimcat e vajit në filtrin e mbajtjes së vajit mund të ndizen dhe të shkaktojnë zjarr.
  • Për të pastruar plotësisht ajrin e kuzhinës nga erërat, lëreni në punë për pak produktin tuaj pasi të ketë përfunduar gatimi ose skuqja.
  • Largësia midis sipërfaqes së poshtme të tymthithëses suaj dhe sipërfaqes së sipërme të furrës/sobës nuk duhet të jetë më pak se 65 cm në sobat elektrike dhe jo më pak se 75 cm në sobat me gaz dhe të përbëra.